T: 972 57 13 42 info@disnet.cat

Política de privacitat

Reglament General de Protecció de Dades (RGDP) – Maig de 2018.

L’informem que les dades personals de Els nostres clients seran tractats de conformitat amb els principis de transparència, limitacions de la finalitat, minimització de dades, exactitud, integritat i confidencialitat, així com respectant la resta d’obligacions i Garanties estableix el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relativa a la protecció de les persones físiques pel que fa al Tractament de dades personals ia la lliure circulació d’aquestes dades.

Per tal de complir amb l’esmentat Reglament, Hem actualitzat La nostra Política de Privacitat:

Responsable: Disnet Pla de l’Estany S.L.
Finalitat del Tractament: tractem la informació que ens facilita per tal de prestar-li el servei concessió Data concesió, enviar-les comunicacions relatives al contingut de Els nostres productes i serveis.

Si bé, per treure a cabo determinades funcions necessàries per a la prestació del servei, sobre dades pueder ser tractats por Tercers que actuen com a encarregats de Tractament i que estaran OBLIGATS contractualment a complir amb sobre obligacions legals de encarregat de tractament, a mantenir la confidencialitat i secret de la informació.

Pel Exercici dels Drets haura dirigir una comunicació escrita a través de correu electrònic a l’adreça info@disnet.cat especificant el dret que desè exercitar.

Així mateix, l’informem que puede Vostè sol·licitar la tutela de sobre Drets davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades amb seu al Carrer de Jorge Juan, 6, 28001 Madrid.

 

 

 

 

Brecamps
Essity
Spontex
Vileda
Instaquim
Simex
Pla Albert
Goma Camps
Jabipack
Celulosas vascas
Envatel
Lytec
Manipulats Escriba
Tork
Rex
Best Products
ICONT
Net-towel
Quimxel
Qualque
CISENT
Mediclinix
DISNET

Subscriu-te als nostres butlletins i t'informarem sobre les últimes novetats, casos d’estudi i com ajudar-vos a fer créixer el vostre negoci.

Informació de contacte

Disnet som una empresa especialitzada en productes de neteja.

Camí del Terri, 40
17834 PORQUERES
Telèfon: 972 57 13 42
info@disnet.cat

© 2018 · DISNET, Pla de l'Estany. Tots els drets reservats. NEORG
MENU

DISNET

Aquest web utilitza cookies per millorar la seva experiència web. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca