T: 972 57 13 42 info@disnet.cat

Avís legal

El lloc web i el domini www.disnet.cat corresponen a Disnet Pla de l’Estany S.L., amb CIF B55235410 i domicili a Camí del Terri, 40 de PORQUERES (CP 17834), adreça electrònica info@disnet.cat

Propietat intel·lectual i industrial

Els drets sobre els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges, dissenys gràfics, marques i altres signes distintius (des d’ara els continguts), pertanyen a Disnet Pla de l’Estany S.L., o a tercers que han autoritzat el seu ús. Disnet Pla de l’Estany S.L. presenta aquests continguts per informar dels seus serveis i activitats professionals. Disnet Pla de l’Estany S.L. autoritza la utilització dels continguts per a usos no comercials sempre que s’indiqui de forma clara la font. Si els continguts s’utilitzen en entorns web serà necessari incloure un enllaç a la pàgina d’inici del lloc web (accés a la pàgina d’inici Disnet Pla de l’Estany S.L. es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes en defensa dels seus drets de propietat intel·lectual o industrial.

No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena a www.disnet.cat (framing).

Protecció de dades

Les dades personals que es puguin obtenir per mitjà del formulari de contacte d’aquesta pàgina o bé per la recepció de correus electrònics es tractaran aplicant les mesures de seguretat adequades i només s’utilitzaran per atendre les sol·licituds d’informació o consultes. Les dades personals que es puguin obtenir mitjançant el formulari de subscripció seran utilitzades per a l’enviament d’informació corporativa, relacionada amb productes o serveis.

Responsabilitat sobre els continguts

Encara Disnet Pla de l’Estany S.L. actua amb la màxima diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti. Per això Disnet Pla de l’Estany S.L. manifesta que les referències de les creacions, productes i serveis que es presenten al seu lloc web tenen una funció orientativa i no obliguen a Disnet Pla de l’Estany S.L. fins a la contractació expressa d’una comanda.

Disnet Pla de l’Estany S.L. es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense previ avís, la presentació, configuració i continguts del web.

Disnet Pla de l’Estany S.L. no serà responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.

CONDICIONS D’ÚS

L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que pogués correspondre.

 

 

 

 

Mediclinix
Net-towel
Vileda
Pla Albert
Best Products
Celulosas vascas
Manipulats Escriba
Qualque
Essity
Goma Camps
Spontex
Rex
Envatel
Jabipack
Lytec
Quimxel
Simex
Brecamps
ICONT
Tork
CISENT
Instaquim
DISNET

Subscriu-te als nostres butlletins i t'informarem sobre les últimes novetats, casos d’estudi i com ajudar-vos a fer créixer el vostre negoci.

Informació de contacte

Disnet som una empresa especialitzada en productes de neteja.

Camí del Terri, 40
17834 PORQUERES
Telèfon: 972 57 13 42
info@disnet.cat

© 2018 · DISNET, Pla de l'Estany. Tots els drets reservats. NEORG
MENU

DISNET

Aquest web utilitza cookies per millorar la seva experiència web. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca